Cari jagaan anak yang terbaik untuk keluarga anda

Adakah anda mempunyai janji temu untuk makan malam bersama pasangan anda, perubahan tak dijangka dalam jadual anda, atau mungkin anda perlukan jagaan anak yang berbeza? Tiada masalah. Di Sitly, anda akan temui pengasuh yang terbaik mengikut keutamaan anda, jadi anda boleh melakukan apa yang anda inginkan tanpa berasa risau tentang jagaan anak.

Daftar secara percuma tanpa sebarang komitmen

Kisah Sitly

"Sitly dihasilkan oleh ibu bapa, untuk ibu bapa. Kami mahu anak-anak anda mendapatkan jagaan terbaik dan kami mahu anda berasa tenang apabila anda perlu berada di mana saja. Sitly kini merupakan platform yang pesat berkembang di mana pengasuh dan keluarga dapat berhubung." - Jules van Bruggen, pengasas Sitly
Kos jagaan anak atau selepas sekolah adalah tinggi, jadual yang ketat dan persekitaran selalunya sangat menekan untuk kanak-kanak. Apabila Jules van Bruggen menjadi seorang bapa dan mencari jagaan anak yang fleksibel, beliau tidak dapat temui penyelesaian yang baik. Beliau mendapati yang bukan beliau sahaja yang mengalami kesukaran dengan isu yang sama, jadi beliau telah menghasilkan penyelesaiannya sendiri, dan Sitly tercipta.
Ditubuhkan di Belanda pada 2009, Sitly aktif di 14 negara, mempunyai 7 juta pengguna berdaftar, dan mempunyai 38 kakitangan.

Pasukan kami

Jules Jules
Hubert Hubert
Ronald Ronald
Ivo Ivo
Alex Alex
Roman Roman
Marieke Marieke
Arnout Arnout
Sira Sira
Paula Paula
Linda Linda