Lebih daripada 19,000 kerja pengasuh di Sitly! Cari kerja pengasuh di kawasan anda, berbual dengan ibu bapa & tetapkan temu duga

Cara ia berfungsi untuk pengasuh

Saya ialah ibu bapa

Lebih daripada 55,000 keluarga dan pengasuh di seluruh Malaysia berada di Sitly. Anda boleh temui keluarga untuk mengasuh dengan mudah.

Step 1 1. Isikan maklumat anda

Tambah ketersediaan anda, pengalaman dan kadar mengasuh anda di profil anda dan muat naik gambar yang anda turut gunakan di CV anda. Berdasarkan tapisan anda, anda akan melihat keluarga yang sepadan dengan anda.

Step 2 2. Papar profil keluarga

Jika anda lihat sebuah keluarga yang anda suka, lawati profil mereka untuk ketahui lebih lanjut tentang situasi mereka. Baca tentang anak-anak mereka dan apa yang mereka cari pada pengasuh untuk melihat jika ianya bersesuaian.

Step 3 3. Temui keluarga

Hantar mesej kepada keluarga yang anda paling suka. Jika anda sukakan perbualan anda, anda boleh tetapkan temu duga untuk kenali mereka dan anak-anak mereka. Selepas temu duga, anda boleh tentukan jika ia sesuai.

Adakah anda mempunyai soalan untuk kami?

Apa itu Sitly?

Dengan Sitly, anda boleh mencari pengasuh atau keluarga untuk mengasuh di kawasan anda. Anda dapat menghubungi mereka dengan mudah, rancang temu duga dan buat rancangan seterusnya. Ianya’ bergantung kepada anda untuk menentukan jenis pengasuh atau keluarga yang terbaik untuk anda, jadi anda boleh buat keputusan sendiri dengan siapa anda mahu hubungi.

Adakah pendaftaran bermaksud terdapat sebarang komitmen?

Tidak. Pendaftaran bebas, percuma dan tanpa sebarang komitmen. Anda boleh memilih sendiri jika anda mahu bersetuju untuk adakan temu duga dengan ibu bapa atau pengasuh di kawasan anda. Penentuan pengasuh atau keluarga adalah sepenuhnya bergantung kepada anda.

Adakah ibu bapa dan pengasuh ditapis oleh Sitly?

Anda seharusnya melihat Sitly sebagai sebuah pasaran dalam talian. Semua orang boleh mendaftar atau menghantar mesej. Kami tidak’ menapis orang terlebih dahulu, tetapi kami pastinya sentiasa membuat semakan jika seseorang meletakkan teks yang tidak sesuai. Ia bergantung kepada ibu bapa dan pengasuh membuat pilihan tentang apa yang mereka cari di Sitly. Kami menasihatkan supaya anda membuat pilihan dengan berhati-hati, sebagai contohnya, meminta rujukan dan merancang untuk mengadakan temu duga. Dengan cara ini, anda’ akan mendapat gambaran yang jelas tentang bakal pengasuh atau keluarga tersebut.