Hubungi Sitly

Layari soalan lazim kami atau isikan borang di bawah untuk menghubungi kami.

Adakah anda mempunyai soalan untuk kami?

Ini adalah tiga soalan lazim

Apa itu Sitly?

Dengan Sitly, anda boleh mencari pengasuh atau keluarga untuk mengasuh di kawasan anda. Anda dapat menghubungi mereka dengan mudah, rancang temu duga dan buat rancangan seterusnya. Ianya’ bergantung kepada anda untuk menentukan jenis pengasuh atau keluarga yang terbaik untuk anda, jadi anda boleh buat keputusan sendiri dengan siapa anda mahu hubungi.

Adakah pendaftaran bermaksud terdapat sebarang komitmen?

Tidak. Pendaftaran bebas, percuma dan tanpa sebarang komitmen. Anda boleh memilih sendiri jika anda mahu bersetuju untuk adakan temu duga dengan ibu bapa atau pengasuh di kawasan anda. Penentuan pengasuh atau keluarga adalah sepenuhnya bergantung kepada anda.

Adakah ibu bapa dan pengasuh ditapis oleh Sitly?

Anda seharusnya melihat Sitly sebagai sebuah pasaran dalam talian. Semua orang boleh mendaftar atau menghantar mesej. Kami tidak’ menapis orang terlebih dahulu, tetapi kami pastinya sentiasa membuat semakan jika seseorang meletakkan teks yang tidak sesuai. Ia bergantung kepada ibu bapa dan pengasuh membuat pilihan tentang apa yang mereka cari di Sitly. Kami menasihatkan supaya anda membuat pilihan dengan berhati-hati, sebagai contohnya, meminta rujukan dan merancang untuk mengadakan temu duga. Dengan cara ini, anda’ akan mendapat gambaran yang jelas tentang bakal pengasuh atau keluarga tersebut.

Tidak dapat cari soalan anda di sini? Lawati laman bantuan kami

Hubungi kami

Isikan borang di bawah untuk menghubungi kami, atau hantar e-mel ke info@sitly.my

Mesej telah dihantar!

Terima kasih kerana menghubungi kami. Kami akan kembali kepada anda secepat mungkin!
Telah Dihantar

Adakah anda sedang mencari kerja pengasuh?

Bermula Cara Sitly berfungsi