Sedang menulis artikel tentang Sitly?

Semak sumber akhbar kami
e-mel kami di:info@sitly.my

Maklumat untuk akhbar

Sitly adalah satu platform yang menghubungkan keluarga dengan pengasuh. Ia diasaskan pada 2009 oleh Jules van Bruggen yang mana sebagai bapa secara sendirinya melihat keperluan menggunakan perkhidmatan ini. Sitly telah menjadi satu laman web terbesar di Malaysia dengan lebih daripada 55,000 pengasuh dan ibu bapa yang berdaftar.

Sedang mengusahakan kisah Sitly?

Hubungi info@sitly.my

Sitly telah diasaskan pada 2009 dan telah menjadi platform antarabangsa yang paling pesat berkembang yang menghubungkan keluarga dengan pengasuh, menjadikan jagaan anak di rumah yang fleksibel dan mampu milik. Lebih daripada 6 juta keluarga dan pengasuh berdaftar di 14 negara berbeza yang menggunakan Sitly pada hari ini.Objektif Sitly adalah untuk membenarkan ibu bapa mengaturkan jagaan anak dalam cara yang fleksibel di mana anak-anak berada di rumah dalam persekitaran yang dipercayai.

Apa itu Sitly?

Dengan Sitly, anda boleh mencari pengasuh atau keluarga untuk mengasuh di kawasan anda. Anda dapat menghubungi mereka dengan mudah, rancang temu duga dan buat rancangan seterusnya. Ianya’ bergantung kepada anda untuk menentukan jenis pengasuh atau keluarga yang terbaik untuk anda, jadi anda boleh buat keputusan sendiri dengan siapa anda mahu hubungi.

Adakah pendaftaran bermaksud terdapat sebarang komitmen?

Tidak. Pendaftaran bebas, percuma dan tanpa sebarang komitmen. Anda boleh memilih sendiri jika anda mahu bersetuju untuk adakan temu duga dengan ibu bapa atau pengasuh di kawasan anda. Penentuan pengasuh atau keluarga adalah sepenuhnya bergantung kepada anda.

Adakah ibu bapa dan pengasuh ditapis oleh Sitly?

Anda seharusnya melihat Sitly sebagai sebuah pasaran dalam talian. Semua orang boleh mendaftar atau menghantar mesej. Kami tidak’ menapis orang terlebih dahulu, tetapi kami pastinya sentiasa membuat semakan jika seseorang meletakkan teks yang tidak sesuai. Ia bergantung kepada ibu bapa dan pengasuh membuat pilihan tentang apa yang mereka cari di Sitly. Kami menasihatkan supaya anda membuat pilihan dengan berhati-hati, sebagai contohnya, meminta rujukan dan merancang untuk mengadakan temu duga. Dengan cara ini, anda’ akan mendapat gambaran yang jelas tentang bakal pengasuh atau keluarga tersebut.

Pasukan Sitly

Kisah Sitly

Sitly telah diasaskan oleh Jules van Bruggen selepas beliau mendapati betapa susahnya untuk mencari jagaan anak yang boleh dipercayai untuk anaknya yang baru lahir. "Kami mengalami pelbagai kesukaran untuk mencari jagaan yang betul. Kami mengambil masa setahun sebelum kami menemui pusat jagaan yang masih mempunyai satu tempat sahaja dan pada masa yang sama, kami sangat memerlukan pengasuh."

Baca kisah Sitly

Aset jenama